GALEB GPS Lokator uspostavljaju dvosmernu glasovnu komunikaciju za vandredne situacije. Lokator podržava do 5 primaoca poziva ili SMS-ova omogućava slanje tekstualne poruke ili iniciranje poziva odmah kada je potrebna hitna pomoć. Uređaj sadrži pet programabilnih dugmadi koji se mogu koristiti za upozorenja, akciju na poziv, praćenja na zahtev i druge događaje.

 

Uz uređaj se dobijaju baterija i punjač i na osnovu čega se obezbeđuje autonomija rada GALEB GPS Lokatora. 

GPS Lokator: Personalni uređaj za praćenje

GALEB Personalni lokatori sadrže specijalno programirane scenarije za obezbeđivanje lične bezbednosti u situacijama njene  ugroženosti, kao što su nepredviđene okolnosti na radnim mestima, kod starih lica i slično. Uređaj sadrži sisteme za prepoznavanje izlaska iz definisane geo-zone koju možemo definisati na čak 50 različitih lokacija. Takođe, mogućnost povezivanja sa uređajima za merenje srčanih otkucaja u slučajevima da dođe do srčanog udara.

personalni-prikaz-mogucnosti

Takođe, naši GALEB personalni lokatori se mogu koristiti i za kućne ljubimce ili kod pasa u lovu koji su na različitim zahtevnim terenima. Postoji mogućnost kupovine ogrlica za obezbeđivanje lokatora.

personalni-mogucnosti-prikaz