GPS PRAĆENJE VOZILA MOŽE DA UNAPREDI VAŠE POSLOVANJE. KAKO?

Galebov GPS sistem za praćenje vozila (automobili, kamioni itd.) nudi efikasan i jednostavan sistem za upravljanje vašom flotom vozila. Sistem prikazuje podatke u realnom vremenu – lokaciju, brzinu kretanja, nivo goriva i mnogo drugih podataka i to sve u svrhu poboljšanja vaših poslovnih rezultata. GPS satelitsko praćenje vozila takođe pruža ozbiljnu podršku u pronalaženju vozila u slučaju krađe.
Galeb sistem za praćenje vozila koristi kompletnom menadžmenutu kompanije:

  • Dispečeri imaju uvid gde se vozila nalaze, takođe, program omogućava i rešavanje određenog broja kriznih situacija;
  • Menadžeri različitih nivoa imaju realnu sliku o statusu vozila, uposlenosti, troškovima itd;
  • Direktori imaju mogućnost da brzo dođu do svih relevantnih podataka koji će pomoći kod donošenja važnih odluka po pitanju transporta.

 

Ako je GPS praćenje vozila novina za Vas, koncept upotrebe će vam veoma brzo biti kristalno jasan. Naši GPS uređaji prenose konkretne i vrlo korisne informacije o performansama za sva vozila koja imate u floti. Obezbedili smo sve što je potrebno za praćenje vozila tako da se naš GPS sistem veoma lako prilagođavamo svim vašim potrebama.

 

 

Instalacija GPS sistema za praćenje vozila
Galeb GPS praćenje vozila se lako instalira i stavlja u upotrebu. Imamo višegodišnje iskustvo u proizvodnji, instalaciji i održavanju sistema.

 

Jednostavnost upotrebe Galeb GPS sistema za satelitsko praćenje vozila

Odmah nakon instalacije u mogućnosti ste da pratite vozilo ma kuda se ono kretalo. Praktično nije potrebno vreme za prilagođavanje na sistem i učenje kako se sistem koristi. Od velikog broja naših korisnika dobijamo informacije da se lako snalaze i da je sistem lak za upotrebu. Korisnici su jednostavno oduševljeni mogućnostima sistema, praćenjem svakog vozila, upoznavanjem navika vozača, efikasnosti koja se unosi u kontrolu vozila i sl.
Ako vaša vozila prelaze državne granice Galeb GPS sistem za satelitsko praćenje vozila će vam takođe pomoći da u potpunosti imate mogućnost nadgledanja i monitoringa, ako se opredelite za uslugu praćenja u romingu.

 

Konkurentne cene. Prilagodljiva podrška. Pratite vaša vozila pouzdano i sveobuhvatno

Naše cene i usluge su visoko konkurentne u odnosu na ponudu na našem tržištu. Usko sarađujemo sa našim klijentima da bismo im omogućili najbolja rešenja za njihove specifične potrebe.

Bez obzira da li imate jedno vozilo za praćenje ili celu flotu, naš sistem za satelitsko praćenje vozila vam omogućava da se fokusirate na vaše poslovanje, a Galeb GPS drži na oku vaše mobilne resurse.

Naši uređaji za praćenje vozila su instalirani na automobile, kamione, autobuse, kombije, građevinsku opremu, specifična vozila gradskih komunalnih službi, traktore, kombajne, brodove, avione, vozove i skoro svaki drugi vid vozila za koje možete poželeti da pratite.
Pozovite nas i mi ćemo uskladiti vaše poslovne potrebe sa našim GPS uređajima za praćenje vozila. U poslovnoj klimi u kojoj korisnici očekuju svakim danom sve više od svog biznisa, Galeb GPS sistemi za praćenje vam mogu pomoći da unapredite i optimizujete poslovanje u ključnim oblastima transporta, isporuke i korisničkih servisa.

Posedujemo uređaje koji su kompletno naš proizvod, ali takođe sarađujemo i sa najpoznatijim svetskim proizvođačima GPS uređaja, sondi i dodatne opreme (temperaturni senzori, can adapteri…)